Dette påtryk gælder også for http://feuchtraumloesung.de og https://reaktivabdichtung.de og rundumfliese.de

Dette websted er et informationstilbud fra (oplysninger i henhold til § 5 TMG):

Botament GmbH

Am Kruppwald 1
46238 Bottrop

Tlf. 02041 / 101-90
Fax 02041 / 101-987

Repræsenteret af:

HRB 32660, Retten i Essen
Administrerende direktør: Roland Schepers

Kontakt:

Tlf.: 02041 / 101-90
Fax: 02041 / 101-987
E-mail: info(at)botament.de

Registrere indtastning:

Juridisk form: GmbH
Sæde: 45133 Essen
HRB: 32660 – Retten i Essen

Salgsafgift:

Momsregistreringsnummer i henhold til § 27 a i Umsatzsteuergesetz:
EN 15 40 40 40 064

Redaktionelt ansvarlig:

Miriam Work

Am Kruppwald 1
46238 Bottrop

E-mail: miriam.werk@botament.de

Bilæggelse af tvister

Vi er ikke villige eller forpligtede til at deltage i tvistbilæggelsesprocedurer for en

forbrugervoldgiftsnævnet.

Ansvar for indholdet

Som tjenesteudbyder er vi i henhold til § 7, stk. 1 TMG er ansvarlig for sit eget indhold på disse sider i overensstemmelse med den almindelige lovgivning. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge overførte eller lagrede oplysninger fra tredjeparter eller til at undersøge forhold, der tyder på ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med generelle love forbliver upåvirket af dette. Ansvar i denne henseende er dog kun muligt fra det tidspunkt, hvor man har kendskab til en konkret overtrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, fjerner vi indholdet straks.

Vi har omhyggeligt sammensat vores internetsider. Vi kan dog ikke garantere, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige.

Oplysningerne på vores websteder skal kun forstås som generelle oplysninger om Botament. De kan ikke erstatte professionel rådgivning, og de tjener heller ikke som produktrådgivning eller som instruktioner for brug eller håndtering af Botament-produkter.

Hvis du har specifikke spørgsmål om vores produkter og tjenester, kan du kontakte os via disse websider eller direkte på et af vores servicecentre.

Vi påtager os intet ansvar for eventuelle direkte eller indirekte fejl eller skader, der opstår som følge af brugen af disse oplysninger.

Oplysningerne på dette websted revideres løbende og vil blive ændret uden forudgående varsel. Dette medfører heller ikke noget ansvar.

Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne hjemmesider fra tredjeparter, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Vi kan derfor ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for eventuelle lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linkningen. En permanent kontrol af indholdet af de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete tegn på overtrædelse af loven. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser af loven, fjerner vi straks sådanne links.

Copyright

Indholdet og de værker, der er skabt af operatørerne på disse sider, er omfattet af den tyske ophavsretslovgivning. Reproduktion, redigering, distribution og enhver form for anvendelse uden for rammerne af ophavsretslovgivningen kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller ophavsmand. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

I det omfang indholdet på denne side ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjeparters ophavsret. Navnlig indhold fra tredjeparter er identificeret som sådant. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, fjerner vi straks sådant indhold.