Stramt, sikkert og med en feel-good-faktor

REFERENCER

Stramt, sikkert og med en feel-good-faktor

MULTIFUGE Diamond MAX som fliseklæb og fugemasse i en privat pool

Denne pool blev bygget af en privat bygherre i nærheden af Aachen. Samtidig er det perfekt koordineret med resten af huset: gulvfliserne i XXL-format går fra resten af huset til gangarealet ved poolen. Det samlede billede suppleres af en matchende glasmosaik i naturlige nuancer.

Efter at poolen og trappen var blevet muret, blev hjørnerne af poolkanten og trappen afrundet for at undgå skader ved ind- og udstigning. Herefter blev gangarealet flisebelagt af flisefirmaet Frank Heinrichs Naturstein und Keramik fra Waldfeucht. Denne blev først grundmalet med D11 og forseglet med Botament AE vandtætnings- og afkoblingsmembran.
Botament’s to-komponent specialimprægnering MD2 The Blue 1 blev brugt til at imprægnere poolen. MD2 The Blue 1 er testet til vandeksponeringsklasserne W0-I til W3-I samt W1-B og W2-B og er specielt velegnet til brug i svømmebassiner. Dette skyldes, at det beskytter betonen mod korrosionsfremmende stoffer på lang sigt.

Da valget af den rigtige lægnings- og fugemørtel – især for overflader med permanent vandpåvirkning – er afgørende for hele belægningens levetid, valgte de involverede i projektet Botament’s MULTIFUGE Diamond MAX. MULTIFUGE Diamond MAX blev ikke kun brugt som fugemasse i gangarealet og i poolen, men også som lægningsmateriale på samme tid. Dette viste sig at være en klar fordel her med den gennemsigtige glasmosaik: Der blev brugt fliseklæb og fugemasse i samme farve. De vand- og smudsafvisende egenskaber i MULTIFUGE Diamond MAX beskytter desuden poolen mod indtrængende fugt. Det er også meget slidstærkt og giver en smuk og holdbar overflade i mange år.