Fitnesscenter, K572

Botament K572-klæbemiddel i ruller består styrkeprøven i 50 fitnesscentre

Top i form til Topydelse

Det kan Jörg Hüppmeier, regionschef Essen Syd hos Heinrich Schmid Group (HS), ikke finde på at sige noget. Han har specialiseret sig i butiksindretning for butikskæder i en lang række forskellige sektorer og mener, at kun det bedste er godt nok for hans kunder og medarbejdere. Med maling, gipsvægge og gulvbelægning fra en enkelt kilde skaber han rum, der giver en god følelse, og som gør brandbudskaberne håndgribelige. Hans opskrift på succes er baseret på tre byggesten: Identifikation med kunden, gode, motiverede medarbejdere og mærkevarer af høj kvalitet i forarbejdningen. Botament K572 rulleklæbemiddel spiller en central rolle i forbindelse med installation af PVC-designgulve på store arealer. Fordi den holder, hvad den lover – selv under de hårdeste betingelser. F.eks. i alle 50 FitX-studier indtil videre, hvor PVC-designgulvet – og dermed også limen – skal bevise sin styrke døgnet rundt.

Heinrich Schmid, Europas førende malervirksomhed, er med ca. 4.200 medarbejdere og mere end 100 filialer en totalleverandør af alle fag inden for facader, indretning og bygningsrenovering. De enkelte lokationer og regioner fungerer som selvstændige virksomheder. Det gælder også for Jörg Hüppmeier med sine 50 fastansatte medarbejdere i Essen South, hvor han har opbygget en krævende kundekreds af kædevirksomheder. Han designer butikker i hele Tyskland for kunder som Enterprise, Ernsting’s familiy, Europcar, FitX, Kamps, Vodafone og Zero. Med topkvalitet, maksimal service og absolut overholdelse af tidsfrister giver hans firma arkitekter og planlæggere fra deres byggeafdelinger garanti for, at hans velkoordinerede team opfylder deres høje forventninger lige så godt til hvert enkelt projekt. Derfor satser fitnesskæden FitX også på Jörg Hüppmeier og hans team af eksperter i alle sine fitnesscentre. Den tredjestørste fitnessstudieoperatør i Tyskland har ekspanderet uophørligt siden sin grundlæggelse i 2009. Inden udgangen af 2018 er der planlagt 100 studier i hele Tyskland. Med et førsteklasses udvalg af styrke- og udholdenhedstræning samt et omfattende kursusudbud er FitX ved at sætte sit præg på det hurtigt voksende discount-segment i fitnessbranchen. Rimelige priser, åbningstider hele året rundt døgnet rundt og et attraktivt indrettet områdekoncept med syv forskellige træningsområder er grunden til virksomhedens enorme succes. Med få ugers mellemrum åbner et nyt studie et sted i Tyskland et sted på 1A-lokationer – senest det 50. studie på Limbecker Platz i Essen.

Det umulige bliver muligt
Som regel har alle brancher kun otte til ti uger til ombygningsarbejdet, som altid er meget komplekst hos FitX. Deadlinepres, uoverensstemmelser på byggepladsen og kravet om konstant høj kvalitet kendetegner HS-teamets hverdag. Derfor bruger Jörg Hüppmeier også næsten udelukkende BOTAFLOOR-produkter på FitX til at behandle de ca. 2.500 kvadratmeter gulvareal. “De tikker ligesom os,” roser han den Bottrop-baserede premiumleverandør af gulvlægningsmaterialer. “Materialet og prisen er i orden, og de tilbyder en god service.” Han er også fuld af ros til den ansvarlige salgsmedarbejder, som altid er til rådighed for sin virksomhed og altid gør det tilsyneladende umulige muligt. Sammen med eksperter i byggekemi fra Bottrop er der allerede blevet udviklet en række skræddersyede løsninger, f.eks. ekstreme beholderstørrelser eller en sprøjteprimer til brug i FitX-studierne. 15 til 80 tons fyldstof pr. gymnastiksal er standard for ombygningerne, ligesom store mængder R 820 revneharpiks – “den eneste, der ikke klumper sammen”, siger Jörg Hüppmeier – eller accelerator. Sammen med BOTAFLOOR klarer han disse udfordringer med nye beholderformer eller endda formuleringer. På denne måde kan hans medarbejdere fylde spartelmassen fra den store pakke i en blandemaskine med gaffeltruck eller sprøjte primeren. Dette reducerer deres fysiske belastning betydeligt, sparer tid og forbedrer endda jobbet homogenitet.

Vær på den sikre side, når du limer
I ca. 1,5 år har HS-teamet brugt BOTAFLOOR K 572 rullelim til at installere de 1.500 kvadratmeter PVC-designplanker på FitX. Efter dårlige erfaringer med rulleklæbemidler fra andre leverandører var Jörg Hüppmeier faktisk meget skeptisk over for, om BOTAFLOOR-rulleklæbemidlerne kunne klare den virkelig hårde test. Endelig er langt det største gulvareal i FitX lagt med PVC-designplanker. Dårlig limning vil påvirke hele driften og medføre tilsvarende erstatningskrav. Fugetest i laboratoriet i Bottrop overbeviste ham imidlertid om den høje ydeevne af BOTAFLOOR K 572-valseklæbemidlet. “Klæbeevnen er lige så god som med den tidligere anvendte vådklæber fra BOTAFLOOR. Og rullelimmet er også meget nemmere og hurtigere at påføre”, siger Jörg Hüppmeier. Det er ikke så underligt, da K 572 er det eneste rullelim på markedet, der opfylder specifikationerne i DIN EN 14259-limstandarden for afskalnings- og skubstyrke. På denne måde garanteres det, at PVC-designgulvbelægningerne af høj kvalitet kan modstå den efterfølgende kontinuerlige belastning fra det tunge fitnessudstyr – uden dimensionsændringer, pletter eller fugedannelse. Takket være en installationstid på tre timer kan installatøren også rulle store områder op med BOTAFLOOR-rulleklæbemiddel K 572 og lægge PVC-plankerne over belægningen. Dette optimerer ikke kun udlægningen, men gavner også det samlede forløb på byggepladsen. Sidst men ikke mindst er det stående arbejde skånsomt for medarbejdernes knæ og rygge. I modsætning til vådlim, som påføres med en tandspartel, hører limriller med efterfølgende indrykninger også fortiden til. BOTAFLOOR-rulleklæbemiddel K 572 er uden opløsningsmidler og har et meget lavt emissionsniveau i henhold til EMICODE EC1, med den generelle bygningsmyndighedsgodkendelse abZ og den Blå Engel for eksemplariske miljø- og sundhedsegenskaber, og leverer konsekvent topresultater. HS-holdet er tilsvarende tilfreds med det nyeste produkt fra BOTAFLOOR. På den måde er ikke kun kunderne, men også gulvfladerne altid i god stand hos FitX.