Hotel von der Valk, Venezuela

REFERENCER

The Plaza Beach & Dive Resort på Bonaire - et sted at bo midt i paradis.

Bonaire – den lille, såkaldte særlige kommune i Nederlandene, ligger lige ud for Venezuelas kyst i det sydlige Caribien. Ud over paradisiske strande, det lyseblå hav lige for næsen af dig og den berømte Washington-Slagbaai Nationalpark byder Bonaire også på førsteklasses hoteller, der gør et ophold på øen med 20.000 indbyggere til noget helt særligt.

Et af disse hoteller, Plaza Beach & Dive Resort, som er en del af den hollandske van der Valk Group, er blevet opgraderet til de nyeste standarder og nyrenoveret til besøgende i 2019-2020. På grund af det mangeårige venskab mellem ejeren Vincent van der Valk og Jack Geenen, salgschef Nord hos Botament, stod det hurtigt klart, at Botament’s kvalitetsprodukter skulle bruges til renoveringen af hotellet.

Som en del af renoveringen skulle hotellets badeværelser, indgangspartiet og de udendørs pools fornyes.
For at skabe et ordentligt underlag for fliserne blev det gamle gulv først bearbejdet med Botament M200 multi-mortar.

Til lægning af væg- og gulvfliser af høj kvalitet blev der anvendt den fleksible tyndbåndslim Botament M21 Classic. Det er perfekt til lægning af næsten alle keramiske væg- og gulvbelægninger.
Således blev ikke kun fliserne i indgangspartiet og i badeværelserne limet med M21 Classic, men også fliserne i poolområdet, som alle er beige. Botament Multifuge Fine Speed i sølvgrå blev brugt til at fuge fliserne med. Takket være deres højteknologiske Speed Technology kan fliserne vaskes på meget kort tid, så der var garanti for hurtige byggeforløb!
Multifuge Diamond blev brugt til fugning af poolen og wellnessområdet.

Det var et fantastisk projekt med et fantastisk slutresultat! Mange tak for det gode samarbejde, og vi ser allerede frem til flere projekter med van der Valk-gruppen!