Hotel Füssen, Kakkelkemi

REFERENCER

Hotel Füssen

Hotel Füssen ligger i den romantiske gamle bydel Füssen, en lille by nær Neuschwanstein i Allgäu, og blev nyåbnet i marts 2018.
Hvor byens rådhus engang havde til huse fra 1839 til 1909, er Hotel Füssen med 25 værelser og en stor spisestue opstået efter en omfattende renovering.
Det kontraherede byggefirma Gebrüder Akcay stolede på Botament’s kvalitetsprodukter til renoveringsarbejdet.
Produkterne M200 multi-mortar, AE vandtætnings- og afkoblingsmembran, M21 HP Premium Flex-klæbemiddel, M29 HP Premium Flex-gulvklæbemiddel og Multifuge Diamond ledsagede hele ombygningen.

For at skabe et ordentligt underlag for fliserne blev det gamle trægulv først bearbejdet med Botament M 200 multi-mortar.
Da man af hygiejniske og allergivenlige årsager har undladt at lægge gulvfliser af høj kvalitet på hele hotellet, blev gulvfliserne lagt med Botament M 29 HP, et fleksibelt flydende klæbemiddel, ikke kun i lobbyen og spisestuen, men også i ikke-ryger-værelserne, som er indrettet i brune og grå nuancer.
Som et optimalt supplement til M 29 HP til gulvfliserne blev M 21 HP anvendt til vægfliserne. Takket være Airflow-teknologien er tynd- og mellemlagsklæberen særlig nem og smidig at arbejde med. Multifuge Diamond blev brugt til fugning i hele hotellet. Deres cremede konsistens gjorde dem særligt nemme at arbejde med på hele hotellet.
For at beskytte det indvendige rum optimalt mod fugt blev Botament AE vandtætnings- og afkoblingsmembranen anvendt som en fastgjort vandtætningsmembran.
Takket være sin modstandsdygtighed over for kemiske angreb kunne AE-vandtætnings- og afkoblingsmembranen ikke kun anvendes under fliserne på væggene, på gulvet og i bruserne, men blev også anvendt i hotellets køkken.
Alt i alt var det et fantastisk projekt med et fantastisk slutresultat!
Vi er meget glade for den tillid, som Albin Akcay, ejer af Hotel Füssen, har vist Botament, og vi takker ham meget for det gode samarbejde!