Gumpinger Villa, flisekemi

REFERENCER

Stor villa bliver en imponerende oase af velvære

Den 25.000 indbyggere store by Horb har en af de smukkeste bysilhuetter i Tyskland og ligger mellem Schwarzwald og Schwäbische Alb ved den øvre Neckar.
Gumpinger GmbH har etableret sig med sin specialforretning for fliser mellem de gamle bindingsværkshuse og byens porte og tårne på byens befæstningsanlæg. Men Gabriela og Jürgen Gumpinger ønskede ikke kun at blive i den smukke by af forretningsmæssige årsager. Også privat har parret bosat sig i Horb an Neckar.

I juni 2017 påbegyndte de ombygnings- og renoveringsarbejdet i huset, som blev bygget omkring 1997. I år blev villaens indvendige vægge malet (640 m² beboelsesareal). I 2018 blev dette fulgt op af renoveringen af udendørsarealet i den nederste del af virksomheden, som også er beliggende på ejendommen. Desuden blev terrassen anlagt. Renoveringen og ombygningen af svømmehallen fandt sted et år senere. Og resultatet er virkelig noget at se på: Hver eneste kvadratmeter er blevet til en oase af velvære!

Fra 2020 var det endelig muligt at begynde at lægge fliser i indgangshallen, gæsteværelset og en del af kældergangen. I begyndelsen af 2021 fulgte skokammeret, gangen, stuen og spisestuen. For at gøre dette blev de gamle gulvfliser først fjernet fra det meste af huset, og underlaget blev grundet med Botament D1 Speed. Takket være det højteknologiske hastighedssystem i denne primer var det muligt at begynde at lægge fliserne efter kun 30-45 minutter. Til dette formål blev der anvendt de førsteklasses flexlim Botament M21 HP og Botament M21 HP Speed. Takket være det hurtigt hærdende klæbemiddel M21 HP Speed var der endda en reel tidsfordel: Selv om M21 HP Speed har en lang arbejdstid på ca. 45 minutter, var fliserne helt klar til at blive betrådt og fuget efter kun ca. 2 timer!

Men villaen vil fortsat blive renoveret og renoveret i de kommende år: badeværelse, gæstetoilet, påklædningsværelse og soveværelse vil følge i 2021. Udvidelsen af den øverste etage er planlagt til 2022. Vi vil gerne takke Gabriela og Jürgen Gumpinger for det flotte projekt og de imponerende billeder! Vi glæder os meget til at ledsage dem professionelt under de yderligere ombygningsforanstaltninger.