Renovering af en bygning fra det 17. århundrede.

REFERENCER

Renovering af kernen med MS10

Her har vores kunde phase 8 + GmbH bygget et fredet hus fra det 17. århundrede. fuldstændig renoveret. Den imprægnering, der blev anvendt på bygningen på et tidligere tidspunkt, var ikke tilstrækkelig til at forhindre fugten i at trænge ind i væggene, så det var nødvendigt at træffe yderligere foranstaltninger. For at opnå den størst mulige beskyttelse mod fugt besluttede virksomheden fra Düsseldorf at installere en efterfølgende horisontal barriere. Valget faldt på Botament Renovation MS10.

Inden påføring af injektionscremen blev de sprøde led i de indre vægge skrabet ud. For at opnå maksimal sikkerhed blev hullerne til den horisontale barriere boret over to rækker i tværsnit – Renovation MS10 blev derfor injiceret her med en borehulafstand på kun 5 cm. Efter fugning forseglede håndværkeren de borede huller og de skrabede samlinger med Botament M35 multi-mortar.

Efter den vellykkede installation af den horisontale barriere besluttede entreprenøren også at udføre vandtætningen af badeværelset med Botament. I vægområdet blev der anvendt enkomponent hybrid imprægnering Botament MULTIPROOF. Da der ikke kun skulle lægges vinylgulve i opholdsrummene, men også i vådrummene, blev gulvet i badeværelset forseglet og udjævnet med Botament RA170 reaktionsforsegling. Hertil blev epoxyharpiksgrunderen Botament E120 påført først. Vægforbindelserne blev udført med Botament SB78 og tilbehør og limet med RA170. Efter at den flydende imprægnering var udført med RA170, kunne LVT-gulvet limes med Botament M440.
I bygningens opholdsrum blev der lagt Botament K550 designgulve.