Om os

Botament -

Tillidsmærket i et nyt look

Botament-mærket står for et tæt og tillidsfuldt samarbejde med håndværkere og fagfolk. For at leve op til dette løfte er vores centrale udsagn “Med tillid” et udtryk for vores holistiske filosofi.

At tjene vores kunder og sikre fremtiden er det, vi skaber ved at skabe ægte værdi i byggeriet. Vi følger disse retningslinjer med vores brand, vores daglige arbejde og det tætte forhold til vores partnere.

fgAsset 3

MED TILLID

Som en virksomhed i MC Bauchemie-koncernen er vi leverandør af produkter og produktsystemer til nybyggeri og renovering. Fra innovativ strukturel vandtætning til klassisk gulvteknologi og et bredt udvalg af fliseprodukter til sikre systemer til vådområder – Botament har i over 30 år tilbudt en omfattende kombination af ægte problemløsninger, som er enestående i branchen. Ud over den professionelle handel omfatter vores kundegrupper også fagfolk, arkitekter og planlæggere samt private og offentlige bygherrer.

I de seneste år er vi blevet mere og mere bevidste om, at det er vores medarbejdere, der gør forskellen. For for dem er det at arbejde hos Botament ikke bare et job. Det er en lidenskab, som hver enkelt medarbejder lægger sit hjerte og sin sjæl i. Og det er netop denne følelse, som vi ønsker at formidle til omverdenen. Fordi det er hjørnestenen i et tillidsfuldt samarbejde.

Vores krav “med tillid” er derfor ikke blot et slogan, men udtryk for en holistisk filosofi.

Et af vores vigtigste kendetegn er det tætte og tillidsfulde samarbejde med vores kunder. Hos Botament er der ikke noget produkt, som ikke er udviklet sammen med de mennesker, der arbejder med det. For at opnå dette er vi konsekvent afhængige af udvekslingen med byggematerialehandlen og fagfolk på byggepladsen. Vi ønsker at støtte vores kunder med råd og handling – for alle problemer – direkte på stedet. Vi søger den personlige dialog med vores kunder.

Fordi dialog skaber tillid, og tillid er vores sprog.

Til dig. På verdensplan.

Vi overlader ikke miljøvenligheden af vores produktsortiment til tilfældighederne. Selv under udviklingen af en ny formulering vælger vi råmaterialer og komponenter, der reducerer eller helt eliminerer emissioner eller virkninger på mennesker og miljø, som er åbenlyst sundhedsskadelige.

Vi følger denne vej hele vejen til en miljøvenlig og ressourcebesparende produktion.

Innovation med merværdi

Hos Botament er vi konstant på farten og forsøger altid at innovere med succes. Betingelserne for dette er allerede til stede! Fordi vi har alt under ét tag: laboratorium, applikationsteknologi og produktfremstilling – alt dette finder sted i vores egne lokaler. At være innovativ betyder for os også at skabe merværdi for kunden gennem vores innovationer.

fgAsset 3

Vores produktionssteder

Som søsterselskab til MC-Bauchemie med 50 års erfaring inden for videnskabelig emballage har vi nu 6 produktionssteder i Europa og distribuerer med succes vores kemiske produktsystemer i hele Europa.

Botament fremstiller byggekemikalier og systemløsninger til følgende områder:

Flisebelægning
Løsninger til fugtige rum
Vandtætning af bygninger
Renovering af bygningsdele
Mørtel og tilsætningsstoffer
Gulvteknologi
Beskyttelse af overfladen
Skimmel
Kreativ

Vores produkter fremstilles på seks forskellige produktionssteder i Europa. Uden for vores seks lokationer bliver produkterne markedsført af vores moderselskab MC Bauchemie.

Tyskland, Bottrop
Tyskland, Esslingen
Polen, Sroda Wlkp.
Ungarn, Tótvázsony-Kövesgyür
Ukraine, Berezan
Rumænien, Darmanesti