Karriere

Karriere

Start din karriere hos Botament.

Botament er en del af MC-Bauchemie-koncernen og udvikler, producerer og distribuerer til professionelle håndværkere i hele Europa via forhandleren af fliser, gulvbelægninger og byggematerialer. Det gør vi med succes. Vi leder efter folk med idéer og passion.

Vores medarbejderes kompetence og engagement er vores største aktiv. Som en hurtigt voksende, succesfuld, familiedrevet virksomhed inden for byggekemikalier er vi altid på udkig efter mennesker, der er interesserede i og åbne for nye ting, som tør tænke ud af boksen, som er meget motiverede og har en høj grad af selvstændighed, og som sammen med os fortsætter med at sætte Botament-brandet på en succesfuld kurs.

Uanset om du er hjemme eller i udlandet, om du er nybegynder eller erfaren fagmand: Vi tilbyder vores medarbejdere spændende udfordringer og muligheder samt et positivt og kollegialt arbejdsklima.

Hvis du er interesseret i et langsigtet erhvervsperspektiv, bedes du sende dine ansøgningsdokumenter (følgebrev, CV, referencer) med dine lønforventninger og tidligst mulige startdato til:

Botament  GmbH

Am Kruppwald 1
46238 Bottrop
karriere@botament.de 

Karriere

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.